Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jozef Kmeto

20. 6. 2010 10:27
dobre... al..!?!

Dobrý článok, no ten článok na mňa pôsobí, tak propagandisticky... Súhlasím zo všetkým čo ste napísal- ale čakal by som od Vás viac, čakal som naozaj dobrý rozpísaný článok, nie tak stručný.... Táto stručnosť je dobrá len akurát pre tých čo na nás nadávajú. Ste múdry človek, máte srdce- naše rómske srdce, určite ste prežil veľa vo svojom živote- tak píšte o tom, píšte pekné dlhé články, nie také stručné, ktoré nám rómom tak málo povedia. Napíšte svoje prežité príbehy, tak aby nás romákov, to chytilo za srdce. Jedine tak mladú generáciu rómov, presvedčíte aby uvažovala nad svojím životom. Stručne napísaný článok, nič nepovie mladej generácie, skôr to vyvolá nesúhlas zo strany mladých- prirodzený nesúhlas, ktorý majú v sebe všetci mladý ľudia.... Vy musíte vedieť mladých zaujať, len vtedy budú premýšľať o svojej budúcnosti. Váš článok nezaujal, je to iba suché konštatovanie, ktoré mladým nič nepovie, priateľ môj. Prepáčte moju kritickú poznámku.

Váš priateľ Jozef Kmeťo

0 0
možnosti

čhavo

22. 6. 2010 14:48
Re: dobre... al..!?!

Vážený pane kolego, příteli, je to váš názor, beru a respektuji ho,ale píši jak mi to říká srdce. Psát dlouhé statě a pojednávání? V dnešní době internetu? Znáte jednou romské moudro ? Kde je slyšet mnoho slov, není slyšet srdce.

Tím se řídím celý svůj život, a nepláču ani nedělám propagandu. Chvála moc smrdí,naše menšina potřebuje kritiku ne chválu.A hlavně vzdělání a osvětu.

Na některé z nás platí jen " malý dvůr a velký bič. ". Věřte mi, nikomu nelezu nikam ani jsem nikdy nelez, nemám to zapotřebí.

Jinak vám přeji vše nejlepší příteli. R^

0 0
možnosti

Jiittkkaa

18. 6. 2010 12:32
Nádhera

přesně takhle si představuji osvětu. Né psát články o tom, jak je cikánům ubližováno a jak na ně stát kašle, ale ukázat, že kdo chce má. Má školy, práci, bydlí a žije na úrovni. Posílám velikou karmu. Jitka GotterováR^R^R^

0 0
možnosti

akrosob

18. 6. 2010 15:48
Re: Nádhera

Já  taky  Karma  !!R^

0 0
možnosti

čhavo

18. 6. 2010 9:08
Děkuji -paľikerav

za diskusi. není to o tom, jak vypadám, jakou barvu pleti mám. Buď jsem slušný člověk nebo blb. Platí to všude - bez práce nejsou koláče. Jsem pro zrušení porodného a dalších dávek, které někteří naši spoluobčané cikáni jen zneužívají.

Moje babka porodila hodně dětí, druhá taky a nikdy nebyli soc. dávky a vychovali naše rodiče v poctivé lidi! A o to jde. Pracuji víc jak 32 let a nemám to, co maj někteří janovští či ústečtí mafiáni, pasáci a lichváři.Všude jinde ve světě by jim to neprošlo, jen jaksi u nás jim zatím pšenka kvete. Zatím....R^

0 0
možnosti

Medvedref

19. 6. 2010 10:42
Re: Děkuji -paľikerav

Skvěle napsané.R^R^

0 0
možnosti

iluminat

18. 6. 2010 5:35
velmi dobre napsano, a ze takovi cikani existujou!

ja znam nektere v Americe, a taky makaj! Takze nic genetickeho to neni.R^

0 0
možnosti

kirduk 4

17. 6. 2010 22:16
Samozřejmě !

:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
člověk , který je originálem,nikoliv kopií. Miluji život a ctím životy druhých lidí.