Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

děkuji všem za příspěvky v diskusi. Každý máme svou pravdu,vždy´t nejsme všichni stejní, že?

0 0
možnosti

L17i92b37o72r 43S95y45n48e64k

13. 7. 2013 11:20

Nejsou všichni cikáni stejní, to je jesné i tomu nejzarputilejšímu radikálovi, ale proč například cikáni v Indii, dokáží samostatně uvažovat a pořádat dokonce závody F1, zatímco cikáni v Chánově, nedokáží dělat stolici na toaletě?

6 0
možnosti

Vy jste ten "Dome Horváth", co na svém FB píše třeba takhle?:

Jan Horvath Döme Pavel Lehký- jsi vylízaný debil dilino, paní Kotlárové nešahaš ani po kotníky, nech si ty rozumy Vandasovi, ty dilino kar!!!

4 červenec v 9:10 · To se mi líbí · 2

2 0
možnosti
Foto

V76í49t 87J84a83n66š58a

13. 7. 2013 11:06

Myslím si, že se o vašeho syna Romana nemusíte nijak bát. Má maturitu, jde na vysokou, zdá se, že je to slušný člověk z normální rodiny. Většinová společnost nemá nic proti slušným lidem. Je-li člověk v pohodě, je většinové společnosti u nás celkem jedno, jestli je to Vietnamec, Polák, Rus, nebo Cikán. Romanovi držím palce.

2 0
možnosti

Autor má kus pravdy. Všichni Romové nejsou stejní, bohužel - těch lenošných a příživnických je většina. Jsou však mezi námi i slušní cikáni, kteří by měli dostat příležitost ukázat, že se umějí o sebe postarat sami. Budeme-li házet všechny do jednoho pytle, demotivujeme aspoň tu menšinu, která by mohla pomoci změnit běh věcí.

2 0
možnosti

Ale líbí se mi, jak píše o extremistickém heslu ,,cikáni do práce" , to chápu, to je opravdový extremismus, rasismus a xenofobie.

5 0
možnosti

Plete si předsudky s mnohaletými zkušenostmi. Diskriminovaná je tu většina českého národa. Přepadl někdy cikán cikána? Budou-li se všichni chovat stejně jako Vietnamci, děti chodit do školy, mladí na školu či do učení a dospělí do práce a v noci se tiše chovat, budou hodnoceni úplně stejně jako Vietnamci. Budou-li cikánské děti slušně zdravit starší lidi jako Vietnamci, pak dokonce budou velmi oblíbeni a respektování. Záleží jen a jej na vás. Vina státu je jen ta, že vás podporuje zbytečně velkými dávkami, hlavně ČSSD. Zrušit by se měly i všechny organizace, které vám údajně pomáhají. Právě jim vyhovuje to špatné, aby mohly nadále existovat.

5 0
možnosti

Vystihl jste to naprosto exaktně - zaměňuje se příčina a následek - neboli - vlastní zkušenost a předsudek  ...

1 0
možnosti
Foto

A co byste navrhnul vy sám? Něco objektivně vyváženého, obecně spravedlivého a přijatelného. Co a kdo by měl udělat a dělat?

0 0
možnosti

J77a85n 25H88o90r89v36á70t96h

13. 7. 2013 10:42

co bych měl navrhnout, nesedím ve vládě, nemám tu moc něco změnit. Jen to,že žiji spořádaně a čestně, své děti vychovávám k úctě k druhým.A proto nikdo nemá právo mě odsuzovat a házet do jednoho pytle s těmi,co porušují zákon. To je předsudek a rasismus.

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS