Diskuse

Romský holocaust

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste ten Jan Horvath Döme, který na svém FB píše třeba tohle?

"jsi vylízaný debil dilino, paní Kotlárové nešahaš ani po kotníky, nech si ty rozumy Vandasovi, ty dilino kar!!!

Nebo vaši fanoušci takto?

"TY LIMALO KAR...TY SI MUSIS A PREDEVSIM UVEDOMIT,ze NEZNAS p.DOMEHO.ani to neumis rozeznat lidi ty hovado na tolik aby jsi tady nekoho urazil ty NACKU N..."

Tak to gratuluji, děláte dobré jméno svým.

5 0
možnosti

P72e89t42r 75H19a13l39í61k

1. 8. 2013 18:06

jako Cech zijici v Nemecku jsem nemcum vdecny, ze me tak dobre prijali a  hluboce stydim za cechy, kteri tu pachaji kriminalni ciny. Myslim ze tak by to mela citit kazda mensina.

5 0
možnosti

P46e57t85r 21H10a57l55í13k

1. 8. 2013 18:07

spatne se zaradila reakce na prispevek pana Horvata, ze mu nevadi, kdyz cikani kradou.

0 0
možnosti

Tak za prvé, pane Horváth: v Osvětimi nezemřeli jenom Cikáni ( http://ssjc.ujc.cas.cz/search.php ) a Židé, ale i nespočet příslušníků jiných národností.

A za druhé, NIKDO nechce likvidaci vaší menšiny, ale osob parazitujících !

Nepřekrucujte prosím fakta, neboť tím rozdmýcháváte národnostní vášně !

4 0
možnosti

Promiňte, ale nic jako romský holocaust neexistovalo. To je až snaha o účelové přiživení se na holocaustu židů.To, že Cikáni šli do pracovních a později do koncentračních táborů, nebylo ani tak z rasových důvodů, jako z důvodů kriminálních a nemožnosti je zapojit do německého zbrojního průmyslu. Jinak byste měl vědět, že Cikání, jakožto invazníci z Indie byli předmětem zkoumání německé rasové komise jakožto možní nositelé árijských genů. Co se týče cílené likvidace, tak po Židech na tom byli nejhůře Poláci, Ukrajinci a Rusové, ne Cikáni.

10 2
možnosti

milej pane, přál bych vám den prožít v Osvětimi, a co děti ? Ti také nechtěli dělat? Jste mimo mísu, zajeďte si do romského muzea do Brna, tam se dozvíte víc.

1 5
možnosti

"Právo na život má každý člověk garantováno Ústavou naší společné vlasti. Právo na důstojný život bez strachu a nenávisti."

Souhlasím! A už jste to sladké tajemství sdělil i svým soukmenovcům?

6 0
možnosti

S tim pravem na zivot to je pekna blbost, ze. Nebo asi rakovina necetla Ustavu.

1 2
možnosti

Nepleťte si pojem s půjmem. Jsou velmi špatné zkušenosti s vašim etnikem, tak se nedivte že lidé už toho mají plné zuby.

7 0
možnosti

nemám se zač stydět, netrpím předsudky. Když něco spáchá Rom, necítím za něj zodpovědnost, stejně jako bílý zločinec poruší -li zákon, máte za něj výčitky?

3 0
možnosti

Autor má podstatně vyšší šanci dostat Nobelovu cenu za literaturu, než pochopit realitu.

5 1
možnosti

Proč kazíte připomínku tak vážné a nešťastné věci nesmyslem, počínajícím třetím řádkem Vašeho textu a končícím třetím řádkem od konce?

Taky můžeme svalovat všechno na většinu, kterou chtěl Hitler společně s židy vyhladit. Ještě sem neviděl, že by někdo někam stěhoval slušného roma. Jenom si myslíme, že když z baráku vystěhujem všechny, kterí v něm dělají nepořádek, stane se barák zase rájem na zemi. A je jedno, jakou barvu má ten co tlačí do sběru vozík se zábradlím.

8 1
možnosti

Teda že se nestydíte. Zneužívat tragedie k psaní podobných žvástůRv

10 1
možnosti