Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

mám otázku - kolik nás stojí ty desítky (možná stovky) různých spolků, které parazitují na tom to problému???

7 0
možnosti
FV

Největší problém vás Cikánů je, že se neustále snažíte odvést pozornost od vašeho etnika k nějakému jinému problému (čímž netvrdím, že jiné problémy nejsou), aniž byste měli dost sebereflexe a přiznali, že ten problém soužití s Cikány zde dlouhodobě je, natož abyste s tím dokonce i něco začali dělat sami. Tím nepomůžete ani sobě, ani majoritě.

9 0
možnosti
MP

Podporuje li stát tento nepořádek stále se zvyšujícími přídavky a je-li na denním pořádku rasistické přepadávání jednou entitou, nezbývá než to poslední řešení-demonstrace, domobrany...Cikáni tu nejsou doma-přistěhovali se asi před šesti sty lety z Indie a každý ví, proč byli z této země vyhnáni. U nás mají ideální podmínky- vysoké podpory, benevolence zcela běžné každodenní drobné kriminality...Ze svých daní už 24 let platíme 600/slovy šest set!/ neziskových organizací, které údajně pomáhají cikánům, ve skutečnosti jim tento nepořádek vyhovuje, aby byli stále dotováni. Proto je třeba volit stranu, která má zájem tento problém řešit. Jsou tu dvě strany...

5 0
možnosti
MD

Za sve klidne i na Mars. To prani i vsem romum a cikanum.

A ne, ze mi zase ukradnete 'sporhelt', plot a okapy. Pry na stavbu rakety.

3 0
možnosti
JS

Není mi jasné z jakého důvodu sdělovací prostředky označují tyto demonstrace za proti romské. Jsem přesvědčený, že 90% účastnílúm těchto demonstrací je putna jestli ten kdo dělá nepořádek je Rom nebo gadžo. Tito lidé chtějí mít pouze klid a bezpečí, aby i večer si mohli vyjít na procházku nebo na pivo a nemuseli mít obavy, že je někdo okrade nebo zmrzačí. Každá demonstrace, která je cíleně namířena proti proti rase je podle mého názoru protizákonná, nesmí být povolena a pokud se přesto koná, musí být všemi prostředky zlikvidována. Začínám mít obavy jestli tyto demonstrace nejsou organizovány mocnými s cílem odvrátit rozhořčení obyčejných lidí od protestů proti zlodějnám na nejvyšší úrovni.

3 0
možnosti
MT

Pokud se bude většina romů chovat civilizovaně a normálně, bude klid.

Já teď jsem v práci a se mnou tady mimo jiné je parta čtyř romů od uklídové firmy. Není s nima jediný problém. Proč část toho etnika pracovat může a chce a druhá část, bohužel ta o poznání větší, také může, ale nechce?

4 0
možnosti
FL

Karma. Odpůrci nepřizpůsobivých dělají zásadní chybu, že brojí proti Romům, přitom ne všichni jsou nepřizpůsobiví. Je to sice  TÉMĚŘ stejná skupina ale ten rozdíl v terminologii je zásadní v tom že by se nejednalo o rasizmus a křivku na těch co pracují.

2 2
možnosti
RK

Zásadní chybu dělají především "příznivci" nepřizpůsobivých. Ze všeho dělají rasismus. Když si někdo postaví zeď okolo parkoviště, aby mu tam nelezli vandalové, tak si postavili koncentrační tábor pro Romy a řeší to Brusel. Takže kdo Romy hází do jednoho pytle?

7 0
možnosti
RK

To máte tak. Kdyby byli Romové proslavení svou pílí a pracovitostí, tak by jich tolik nemuselo být na dávkách. A navíc ono ani tak nejde o ty dávky, jako spíš o podivný "styl" života. Hluk, smrad, okrádání občanů z řad majority, nebo dokonce fyzické útoky....

10 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
člověk , který je originálem,nikoliv kopií. Miluji život a ctím životy druhých lidí.