Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte velkou pravdu- na romský holokaust se nesmí zapomínat!!Děkuji Vám za blog.

1 0
možnosti

Ano historii je treba pripominat ale Hysterie bohuzel nema ve svodkach misto.Lez zustava pouze lzi

!!

0 0
možnosti

Nebyla jsem tam. Byla tam moje kamarádka a zůstala u vchodu. Nedokázala tam jít a vidět ty hrůzy. Prostě jen stála u brány a plakala. Mně tam zahynula rodina mé tety. Ona, manžel, jejídva synové se ženami a jeden vnuk - vrátila se ona a vnuk, tedy snad on, našel ho Červený kříž, ale změnil se, čtyři roky jsou u dítěte dlouhá doba. Teta ho vychovala, i když vlastně nevěděla, jestli je to on...

0 0
možnosti
Foto

Je dobré si připomínat historii, ať byla jakákoliv. Je správné připomínat si historické události a negativní vnímat jako varování před možným opakováním.

Prosba: nebylo by vám proti mysli sem někdy napsat, jak vnímáte oslovení/označení Rom vers. Cikán a jak toto pojmenování vzniklo? A hlavně: jak to vnímáte v běžném životě.

Díky.

2 0
možnosti

KAŽDÝ by měl navštívit tábory v Osvětimi. Byly celkemtři, Auschwitz I., největšíkomplex Auschwitz-Birkenauv Březince a pracovní tábor v Monowicích – Auschwitz III.

Na první návštěvu nemůžete být nikdy dostatečně připraveni avězte, že se vám zpřehází žebříček hodnot. Nemám pocit, že by některé obětibyly více či méně známé, co ale vím je, že nesmíme dát šanci žádné dalšípodobné totalitní moci.

9 0
možnosti
Foto

souhlasím s Vámi, hodně souzním, to skutečně ano, ale chci se zastat... o obětech Romů se až tolik opravdu nemluví... a tak chápu, že o tomhle pan Horváth píše..

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS