Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vyrizena_troska

20. 4. 2009 20:42
fuj

Ano, čin je to zrůdný a odsouzeníhodný, ale po přečtení vašeho článku nevím, zda se smát nebo brečet..;-O :-©Demagogie, manipulace, věštba z křišťálové koule..

Vyšetřování stále probíhá, ale vy už víte, že za útokem jsou bílí rasisti. Co když se ukáže, že to bylo mezicikánské vyřizování účtů, které patří k jejich multikulturnímu dědictví?

Je mi zle, z vás, tmavých rasitů. Protože to, že to házíte bez důkazů na bílé, to je rasismus.

0 0
možnosti
R

rojack

20. 4. 2009 21:07
Re: fuj

souhlas

Počkejme si Horváthe, co se z toho vyklube.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

20. 4. 2009 18:25
Je to odporný zločin

Ale nic na světě se neděje bez důvodu. Pokud se ptáte: "Co vede tyto většinou mladé lidi k takovým hrozným činům?" Odpovědí je, že je to reakce na akce Romů. Přece si nemůžete myslet, že Romové budou krást, zabíjet, posílat děti krást nebo žebrat, že budou zneužívat sociální dávky a přitom pokřikovat o diskriminaci a rasismu, dělat ostudu v zahraničí, dělat dluhy,  nepořádek, a že je budou mít ostatní - neromové - rádi?8-o

To co se stalo ve Vítkově je neodpustitelný zločin, který musí být tvrdě potrestán. Ale pokud se ptáte po příčinách, jednoznačne je hledejte v chování Romské komunity jako celku. :-(Rv

0 0
možnosti
F

fext

20. 4. 2009 17:32
proč zase rasismus?

Mě se tohle nezdá. Náckové jsou hovada, ale zápalné lahve nejsou jejich styl. Ti by spíš vykopali dveře a zmlátili je tyčí.

Počkal bych s odsudky a obviňováním majority s rasismu (mimochodem, já jsem zápalnou lahev nikdy na žádného Cikána nehodil ani nehodlám) a pogromů až do chvíle, než se ukáže, kdo to byl.

Myslím, že za tou historkou je něco víc, než o čem média píší.

Mimochodem, to jak se jeden Cikán pokusil zabít jiného granátem je taky projev bídného rasismu nás bílých?

0 0
možnosti
BP

baron Prášil

20. 4. 2009 23:41
Re: proč zase rasismus?

Bojím až se to vyšetří a závěry se nebudou líbit, možná to nebyl žádný útok ( Pohádku se zastavenou vodou již vyvrátila policie) budou media opět zticha, jsem zvědavý na jejich reakci:-/

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

20. 4. 2009 17:13
Pane kolego bloggere,

pochybuji, že si budete zdejší diskusi číst, ale pokud ano, tak vzhledem k tomu, že se mi sem reakce na váš článek nevejde, pojal jsem ji jako samostatný článek:

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/80291/Romove-po-zharskem-utoku-opet-vyzyvaji-k-emigraci.html

0 0
možnosti
FP

forhend

20. 4. 2009 16:20
tomuto výplodu se jen směju...

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
K

kion123123

20. 4. 2009 16:15
:-)

Výborně.Cenzor se činí, ačkoli jsem nic vulgárního nenapsal:-)!

Ať žije politická koreknost:-©

0 0
možnosti
JM

Malicekk

20. 4. 2009 16:23
Re: :-)

no asi sis neodpustil vypustit z ust nejaky typicky narodovecky puch, slusne lidi zde nebanuji. hovada ano a to je v poradku. Je treba je banovat nejen v diskusich ale i v zivote, aby si uvedomili, ze o ne nikdo nestoji, ze jsou absolutni spodina, absolutni hnuj.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

20. 4. 2009 16:11
Je mi líto..

Je mi líto toho dítěte, pachatelé by měli být potrestáni. Větu: "Posledních dvacet let však Romové trpí víc jak kdy předtím", nemůže autor myslet vážně. Trochu tím staví dnešní společnost na roveň Hitlerovi, za jehož éry trpěli Romové mnohem více. Ani policie nic neví, ale autor už má jasno. To jste milý autore na tom úplně stejně jako ti co po zprávách o krádeži poklopů od kanálu hned obviňují Romy. Takže se neotáčejte třiceti oběťmi. Někdo by moh taky vyštrachat jiný výčet obětí a jejich pachatelů. Raději jste měl vyjádřit lítost, proklít pachatele, než tady spekulovat a informovat o dvacetiletém posametovém útlaku, kterému se nic nevyrovná... Využíváte této strašné události ke své agitaci a to se mi nelíbí stejně, jako když NS využívá ke své agitaci případy, kdy pachatelem byl zřejmě asi Rom.

0 0
možnosti
MH

Helena1

20. 4. 2009 16:10
Výborně!

Můj příspěvek byl vymazán. A to jsem jenom napsal, že autor je velmi neobjektivní (až neuvěřitelně neobjektivní).

PS. útok na tu rodinu samozřejmě neschvaluji

0 0
možnosti
V

VK+

20. 4. 2009 15:22
Vážený autore,

brečela jsem, když jsem uslyšela tu hroznou zprávu. Jsem žena a jsem přesvědčena, že láhev dovnitř určitě nevhodila žena. Ženy si více váží života a pokud si chtějí vyřizovat s někým účty, volí jiný způsob. Takže dle mně láhev vhodil muž. Hodně nenávistný muž. Nesdílím Váš předpoklad, že to musela nutně být jen rasistická nenávist. A pokud by motiv byl rasistický, pak je to vina našich politiků, že pnutí v Janově apod.neřeší. Slyšela jsem, že popálený muž má kriminální minulost. Ja prý ve vazbě. Jak si můžete být jistý, že nejde o vyřizování účtů kriminálníků? Kumpánů? Pomstu za dluhy? Pomstu okradeného??

0 0
možnosti
F

fext

20. 4. 2009 17:33
Re: Vážený autore,

Bože, to je cint.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

20. 4. 2009 15:00
Vážený autore,

předem odsuzuji odporný čin který zmiňujete a doufám v přísné potrestání viníků.

Dále, pokud hovoříte za celé etnikum, jehož jste příslušníkem, mám důvod se domnívat, že žertujete, nebo žijete v nějakém zvláštním zidealizovaném či smyšleném světě. Bylo by hezké, kdybyste rozvedl co si představujete konkrétně pod tím "žít v klidu a míru s ostatními" , zda pouze s ostatními romy, či to zahrnuje i původní obyvatele země v níž žijete. Ale vidím, že jste ve svém idylickém rozplývání se nezmínil práci, to už bych si myslela, že blouzníte, ale jelikož vám nejde o mamon, na těch "ubohých" dávkách se dá v klidu žít. Promiňte, ale tím co a jak jste napsal si o podobné reakce říkáte. Kdybych já napsala, že my, bílí češi vedeme své děti k toleranci, aby nesoudili podle barvy pleti, patrně by Vás to rozčílilo. Nenapsala bych to, ačkoliv i takoví my češi jsme, protože nemohu paušalizovat, vidím co se děje. Proč nevidíte Vy co se děje u romů a idealizujete a paušalizujete? 

0 0
možnosti
K

kion123123

20. 4. 2009 15:30
Re: Vážený autore,

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
člověk , který je originálem,nikoliv kopií. Miluji život a ctím životy druhých lidí.