Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SAK

slusna a kulhankova

19. 4. 2012 19:18
***)

R^R^R^

0 0
možnosti
A

amenhotep16

19. 4. 2012 19:13
Pane,

váš apel, aby to lidi nechali na božích mlýnech je nejen hloupý, ale v této výbušné atmosféře i nebezpečný. To, že osobně litujete utrpení oběti, je té oběti velký ho... málo platný. Jediná možnost je, že vaše etnikum, když už se za minoritu považujete, začne pracovat uvnitř vaší komunity a když už sami nepotrestáte pachatele, jejichž počínání proti vám zvedá vlnu odporu, předejte je k potrestání spravedlnosti. První varianta by byla možná lepší.

2 0
možnosti
HK

tnx

19. 4. 2012 18:47
Nenavist

Ta nenávist je hlavně proti politikům, kteří ochraňují parazity, a policistům, kteří nedělají svoji práci. Bohužel si politici neuvědomují, že tohle chování vytváří Breiviky a jim podobné. Až dojde k masakru, tak budou zase jen kecat. Další věc je, že tím posilují různé polofašisty. Zoufalý člověk dělá zoufalé věci. Když běžného politika běžné starosti voličů nezajímají, tak půjde volič za těmi, koho zajímat budou, i když s nimi vnitřně úplně nesouhlasí.

4 0
možnosti
.

.koulehranatá.

19. 4. 2012 18:23
Klid lidi jsou naštvaný, ale slušný člověk nemusí mít strach

Spíše byste měl mluvit ke své komunitě a podporovat rozumné názory.Jděte někdy na ROMEA cz a tam uvidíte jak se podporuje nenávist a obhajuje kriminalita.

7 0
možnosti
JN

golem3

19. 4. 2012 18:30
Re: Klid lidi jsou naštvaný, ale slušný člověk nemusí mít strach

Dokud si romská komunita neudělá pořádek sama v sobě, bude se situace vyvíjet tak jako nyní.

3 0
možnosti
DN

risco

19. 4. 2012 18:18
nebudu

tady popisovat všechny svoje zážitky s osobními zážitky s romy, je to na velice dlouhé vyprávění, které se do diskuse jaksi nevleze. Věřte, že ani jeden nebyl kladný. Proč? Neznám Vás, ale můžu věřit, že Vy jste jeden z těch, který jen doplácí na chování svých soukmenovců. Je mi to v tom případě líto, ale majorita za to opravdu nemůže. Vím, že i u majority se najdou excesy jednotlivců, nebo menších skupin, ale pokud to vezmeme čistě matematicky vyjádřeno v procentech je to obrovský rozdíl. Pokud se chování "cikánů" nezmění bude problém s "rasistickou" náladou narůstat.

8 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

19. 4. 2012 18:21
Re: nebudu

Ti slusni se od ostatnich cikani vetsinou distancuji a nechteji s nimi mit nic spolecneho, ani to jmeno. Proto se chovani cikanu nezmeni, zustavaji mezi nimi jen ti zlocinci, ti slusni se asimiluji.

1 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

19. 4. 2012 18:17
Problém je v tom, že se s dlouhodobým terorem nic neděje.

Neznám Břeclav, ale znám Prostějov. Například Albert u nádraží a jeho okolí. Cikáni vevnitř okrádají nakupující, obtěžují je a okrádají i v okolí. Policie nic nedělá, protože když dojede na upozornění, není nejprve co řešit a když by bylo, tak už jsou cikáni pryč i s cizími peněženkami a mobily. Pravidelná přepadení v okolí Husáku, u Pomníku padlých. Vždy alespoň tři až pět na jednoho. Opět policie ze strachu, aby je někdo nenařknul z rasizmu nic nedělá. Znám Přerov. Úplně stejná situace, teror bez potrestání. Maximálně sepíší protokol a za hodinu jsou cikáni venku. Znám Plumlov a situaci kolem objektu starého kina. Přepadení cikány na denním pořádku a opět bez většího zájmu Policie. Měšťáci raději rozdávají botičky, státní má jednu hlídku.

4 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

19. 4. 2012 18:18
Re: Problém je v tom, že se s dlouhodobým terorem nic neděje.

(pokračování) Znám záběry z kamerových systémů od bankomatů při výběru kradených platebních karet. Marně vzpomínám, kdy jsem tam viděl naposledy někoho bílého. zato cikánský mariáš je pravidelným jevem (deset peněženek, prohledání, zda nejsou nějaká čísla a zkoušejí, třetina karet jim dá). Situace není normální a pokud se nezačne jednat, lidé vezmou zákon do vlastních rukou a bude jedno, kdo je jaký cikán.

9 0
možnosti
BT

bedik

19. 4. 2012 18:10
nikoho do jednoho...

pytle nehážu m přesto je český národ označován Vašimi předáky jako rasistický.....není to to samé?

0 0
možnosti
ZS

seimor

19. 4. 2012 18:27
Re: nikoho do jednoho...

Chytáte se toho, protože se Vám to hodí? I našim politikům se to velmi hodí. Ono to má totiž své výhody. Zviditelní se a napakují na tom. A jelikož národ je jiný než nám za vydatné pomoci vnucují i média včetně, vychází všichni do ulic a bude to čím dál častější a mohutnější. I s represemi. A až to skončí, tak snad budou tady všichni konečně zrovnoprávnění včetně Romů. Se vším všudy....Jak se zápory tak i s klady soužití.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

19. 4. 2012 18:03
Samozrejme...

...ze na tom nenesete zadnou vinu a nemate se za co omlouvat. Kdybyste byl muj znamy, urcite bych vam nikdy nevycital, ze vy Romove jste takovi nebo onaci...Zaroven se ale nemuzete divit, ze ostatni jsou na romske etnikum jako celek nastvani. Je to prirozene...Nikoho to neopravnuje k tomu, aby vas osobne fyzicky ani slovne napadal. Na druhou stranu je logicke, kdyz k vam budou ostatni pristupovat s vetsi podeziravosti a obezretnosti, pokud vas neznaji. Ja treba bych romskemu stopari nezastavil. Ta pravdepodobnost, ze bych na to doplatil, je prilis vysoka...a za to nemuzeme my gadzove...

2 0
možnosti
ZS

seimor

19. 4. 2012 18:02
vážený pane

Už dlouho nikdo nehází Romy do jednoho pytle. Já osobně znám i slušné, a většina majority neodsuzuje ty Romy, kteří se chovají normálně a sdílí všechny výhody i nevýhody života tady jako ostatní. Samozřejmě, jako v každé zemi se najdou štváči, kteří nerozlišují. Ale Vy, prosím, taky neházejte nás všechny na jednu hromádku...Bohužel máte smůlu, že mezi vámi jsou opravdu organizované skupiny neskutečně škodící a nebezpečné, a proto všichni voláme po zásahu a řešení. A my ostatní máme tu smůlu , že je to v reálu politikům jedno......Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
člověk , který je originálem,nikoliv kopií. Miluji život a ctím životy druhých lidí.